Rreth Nesh

Shendeti juaj, Prioriteti ynë

Spitali Amavita, i themeluar në vitin 2009, është një institucion kryesor shëndetësor jopublik në Shqipëri, i përkushtuar për të ofruar një gamë të gjerë shërbimesh mjekësore që mbulojnë një spektër të gjerë të nevojave të kujdesit shëndetësor. Nga kujdesi rutinë ambulator deri tek ndërhyrjet e ndërlikuara kirurgjikale, Spitali Amavita është bërë sinonim i përsosmërisë dhe inovacionit në fushën mjekësore.

Misioni ynë &
Vizioni

Misioni ynë i palëkundur është të ofrojmë shërbime ekselent të kujdesit shëndetësor me dhembshuri, ekspertizë dhe standardet më të larta të praktikës mjekësore. Nëpërmjet teknologjisë së fundit mjekësore, një ekipi të klasit botëror profesionistësh mjekësorë dhe një përkushtimi për përmirësim të vazhdueshëm, ne përpiqemi të vendosim standarde të reja në kujdesin ndaj pacientëve, duke kontribuar përfundimisht në mirëqenien dhe cilësinë e përmirësuar të jetës për të gjithë ata që u shërbejmë.

Ekspertizë Gjithëpërfshirëse Mjekësore

Në Spitalin Amavita, ne kemi kultivuar një ekip ekspertësh të shquar mjekësorë, të cilët janë lider në fushat e tyre përkatëse. Ekipi ynë drejtohet nga Prof. Dr. Agim Karaj, një figurë e njohur në komunitetin mjekësor, kontributet pioniere të të cilit në procedurat kirurgjikale kanë fituar njohje ndërkombëtare. Me fokus në onkologji, Spitali Amavita është në krye të operacioneve onkologjike dhe onko-gjinekologjike, duke përfshirë ndërhyrjet kirurgjikale dhe trajtimet sistematike si kimioterapia.

Teknika të avancuara kirurgjikale

Angazhimi ynë ndaj inovacionit reflektohet në përdorimin e teknikave kirurgjikale më të fundit, që arrijnë në rezultate superiore të pacientit. Duke bashkëpunuar me një rrjet ekspertësh globalë dhe duke u mbështetur nga praktikat më të mira ndërkombëtare, kirurgët tanë përmirësojnë vazhdimisht aftësitë e tyre për të siguruar që pacientët të marrin trajtimet më të avancuara dhe më efektive në dispozicion.

Shërbime Gjithëpërfshirëse

Spitali Amavita ofron një gamë të gjerë shërbimesh të specializuara mjekësore, duke përfshirë:

Kirurgjia e Përgjithshme
Kirurgët tanë të përgjithshëm të aftë janë të aftë në një gamë të gjerë procedurash, nga apendektomitë rutinë deri te operacionet komplekse të barkut, duke u ofruar pacientëve kujdesin kirurgjik të cilësisë më të lartë.
Kirurgjia Onkologjike
Me një fokus të përkushtuar në onkologji, kirurgët tanë udhëheqin rrugën për të shkëlqyer në operacionet e lidhura me kancerin, duke përdorur teknika të avancuara për të arritur rezultatet më të mira të mundshme për pacientët tanë.
Kirurgjia Gjinekologjike
Ekipi ynë i kirurgjisë gjinekologjike është i përkushtuar të ofrojë kujdes të dhembshur dhe ndërhyrje të specializuara kirurgjikale për shqetësimet shëndetësore të grave, duke filluar nga procedurat minimale invazive deri tek operacionet komplekse gjinekologjike.
Kirurgjia Plastike
Specialistët tanë të kirurgjisë plastike janë të njohur për ekspertizën e tyre si në procedurat rindërtuese ashtu edhe në ato kozmetike, duke ndihmuar pacientët të rivendosin formën dhe funksionin ose të përmirësojnë bukurinë e tyre natyrore.
Kirurgjia e venave me variçe
Ekipi ynë i kirurgjisë vaskulare ofron trajtime të avancuara për venat me variçe, duke ofruar lehtësim dhe duke përmirësuar shëndetin vaskular përmes teknikave kirurgjikale minimalisht invazive.
Kirurgjia Maksilofaciale
Kirurgjia orale dhe maksilofaciale është një specialitet kirurgjik që fokusohet në kirurgjinë rindërtuese të fytyrës, kirurgjinë e traumave të fytyrës, zgavrën e gojës, kokën dhe qafën, gojën dhe nofullat, si dhe kirurgjinë kozmetike/ plastike të fytyrës duke përfshirë kirurgjinë e buzës së çarë dhe të qiellzës së çarë.

Qasje me pacientin ne fokus

Në Spitalin Amavita, pacientët janë në qendër të gjithçkaje që bëjmë. Qasja jonë multidisiplinare siguron që çdo pacient të marrë kujdes të personalizuar dhe holistik që adreson jo vetëm nevojat e tyre mjekësore, por edhe mirëqenien e tyre emocionale. Ne besojmë se udhëtimi i një pacienti drejt rikuperimit duhet të shënohet nga ndjeshmëria, mbështetja dhe një ndjenjë partneriteti midis ekipit tonë mjekësor dhe pacientit.

Zgjerimi i shtrirjes dhe ndikimit

Ndërsa është i vendosur në Shqipëri, reputacioni i Spitalit Amavita ka kapërcyer kufijt kombëtarë, duke tërhequr pacientë nga vendet fqinje dhe më gjerë. Angazhimi ynë për përsosmërinë e kujdesit shëndetësor ka çuar në bashkëpunime me institucionet mjekësore në mbarë botën, duke na mundësuar të qëndrojmë në krye të përparimeve mjekësore dhe të kontribuojmë në komunitetin global të kujdesit shëndetësor.

Bashkohuni me ne në kërkimin e shëndetit dhe mirëqenies

Në Spitalin Amavita, ju ftojmë të nisni një udhëtim drejt shëndetit dhe mirëqenies më të mirë. Angazhimi ynë për përsosmërinë mjekësore, kujdesin e dhembshur dhe inovacionin na veçon si një fener shprese për pacientët që kërkojnë shërbime të cilësisë më të lartë të kujdesit shëndetësor.