Kirurgjia e Përgjithshme

Kirurgët tanë të përgjithshëm të aftë janë të aftë në një gamë të gjerë procedurash, nga apendektomitë rutinë deri te operacionet komplekse të barkut, duke u ofruar pacientëve kujdesin kirurgjik të cilësisë më të lartë.

Kirurgjia Onkologjike

Me një fokus të përkushtuar në onkologji, kirurgët tanë udhëheqin rrugën për të shkëlqyer në operacionet e lidhura me kancerin, duke përdorur teknika të avancuara për të arritur rezultatet më të mira të mundshme për pacientët tanë.

Kirurgjia Gjinekologjike

Ekipi ynë i kirurgjisë gjinekologjike është i përkushtuar të ofrojë kujdes të dhembshur dhe ndërhyrje të specializuara kirurgjikale për shqetësimet shëndetësore të grave, duke filluar nga procedurat minimale invazive deri tek operacionet komplekse gjinekologjike.

Kirurgjia
Plastike

Specialistët tanë të kirurgjisë plastike janë të njohur për ekspertizën e tyre si në procedurat rindërtuese ashtu edhe në ato kozmetike, duke ndihmuar pacientët të rivendosin formën dhe funksionin ose të përmirësojnë bukurinë e tyre natyrore.

Kirurgjia e venave me variçe

Ekipi ynë i kirurgjisë vaskulare ofron trajtime të avancuara për venat me variçe, duke ofruar lehtësim dhe duke përmirësuar shëndetin vaskular përmes teknikave kirurgjikale minimalisht invazive.

Kirurgjia Maksilofaciale

Kirurgjia orale dhe maksilofaciale është një specialitet kirurgjik që fokusohet në kirurgjinë rindërtuese të fytyrës, kirurgjinë e traumave të fytyrës, zgavrën e gojës, kokën dhe qafën, gojën dhe nofullat, si dhe kirurgjinë kozmetike/ plastike të fytyrës duke përfshirë kirurgjinë e buzës së çarë dhe të qiellzës së çarë.
Ekipi ynë i kirurgjisë orale dhe maksilofaciale është i specializuar në trajtimin e gjithë kompleksit kraniomaksilofacial: zonën anatomike të gojës, nofullat, fytyrën dhe kafkën, kokën dhe qafën si dhe strukturat përkatëse.

Caktoni një takim!

About yourself(Required)
MM slash DD slash YYYY