Shëndeti juaj, prioriteti ynë

Rreth Nesh
Rreth Nesh

Spitali Amavita

Spitali Amavita, i themeluar në vitin 2009, është një institucion kryesor shëndetësor jopublik në Shqipëri, i përkushtuar për të ofruar një gamë të gjerë shërbimesh mjekësore që mbulojnë një spektër të gjerë të nevojave të kujdesit shëndetësor. 

Kirurgjia e Përgjithshme

Kirurgët tanë të përgjithshëm të aftë janë të aftë në një gamë të gjerë procedurash, nga apendektomitë rutinë deri te operacionet komplekse të barkut, duke u ofruar pacientëve kujdesin kirurgjik të cilësisë më të lartë.

Kirurgjia Onkologjike

Me një fokus të përkushtuar në onkologji, kirurgët tanë udhëheqin rrugën për të shkëlqyer në operacionet e lidhura me kancerin, duke përdorur teknika të avancuara për të arritur rezultatet më të mira të mundshme për pacientët tanë.

Kirurgjia e Variçeve

Ekipi ynë i kirurgjisë vaskulare ofron trajtime të avancuara për venat me variçe, duke ofruar lehtësim dhe duke përmirësuar shëndetin vaskular përmes teknikave kirurgjikale minimalisht invazive.

Kirurgjia Plastike

Specialistët tanë të kirurgjisë plastike janë të njohur për ekspertizën e tyre si në procedurat rindërtuese ashtu edhe në ato kozmetike, duke ndihmuar pacientët të rivendosin formën dhe funksionin ose të përmirësojnë bukurinë e tyre natyrore.

Kirurgjia Gjinekologjike

Ekipi ynë i kirurgjisë gjinekologjike është i përkushtuar të ofrojë kujdes të dhembshur dhe ndërhyrje të specializuara kirurgjikale për shqetësimet shëndetësore të grave, duke filluar nga procedurat minimale invazive deri tek operacionet komplekse gjinekologjike.

Kirurgjia Maksilofaciale

Kirurgjia orale dhe maksilofaciale është një specialitet kirurgjik që fokusohet në kirurgjinë rindërtuese të fytyrës, kirurgjinë e traumave të fytyrës, zgavrën e gojës, kokën dhe qafën, gojën dhe nofullat, si dhe kirurgjinë kozmetike/ plastike të fytyrës duke përfshirë kirurgjinë e buzës së çarë dhe të qiellzës së çarë.

Take control of your health journey today by scheduling a personalized consultation

Take Action

Satfi
Stafi

Njihuni me
Doktorët tanë

Njihuni me
Doktorët tanë

Prof. Dr. Agim Karaj

Kirurg, Onkolog

Dr. Artan Bodeci

Kirurg, Onkolog

Dr. Euglent Hoxha

Onko-obstetër, Gjinekolog

Rezervo takim me një doktor

About yourself(Required)
MM slash DD slash YYYY

Rezervo takim me një doktor

About yourself(Required)
MM slash DD slash YYYY
FAQ

Questions from
our clients

Is it possible to pay for hospital services at the expense of the organization?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commo

Where can I find information about the licences of the hospital?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commo

Are there ant discounts available?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commo

Blog
Blog
angiola-harry-nJv6xnlpNaA-unsplash
Kanceri i gjirit - Simptomat dhe shkaqet
Kanceri i gjirit është një sëmundje në të cilën qelizat në gji rriten jashtë kontrollit. Kanceri i gjirit...
Read More

Pjesë e rrjetit shëndetësor