Kanceri i gjirit – Simptomat dhe shkaqet

Kanceri i gjirit është një sëmundje në të cilën qelizat në gji rriten jashtë kontrollit. Kanceri i gjirit mund të shfaqet si te meshkujt ashtu edhe te femrat, por është shumë më i zakonshëm tek femrat.   Ka lloje të ndryshme të kancerit të gjirit. Lloji i kancerit të gjirit varet nga ajo se cilat qeliza […]